LA GUITARRA BUENA : DE GOEDE GITAAR

Onze naam betekent “de goede gitaar”. En dat is niet zomaar ! Wij hebben een naam hoog te houden als het gaat om de kwaliteit van onze gitaarcollectie.

Hoe werken wij?

De eenvoudigste modellen die wij verkopen kosten nog geen € 200, de mooiste meer dan € 9.000. Doordat wij een groot deel van onze gitaarcollectie zelf importeren, hebben wij met vele fabrikanten, werkplaatsen en bouwers direct contact. Zodoende kunnen wij meedenken over verbeteringen en nieuwe modellen, waarmee onze klanten hun voordeel kunnen doen.

2 Jaar Garantie + Gratis Onderhoudsbeurt

Je mag van ons een uitstekende garantie en service verwachten. Zo kan elke gitaar tot 2 jaar na aankoop bij ons worden teruggebracht voor een grondige controle en een GRATIS volledige Onderhoudsbeurt. Zodoende kun je er zeker van zijn, dat je bij ons iets koopt waar je vele jaren met veel plezier op speelt.

8 Dagen Omruilgarantie

Ben je na een paar dagen spelen op je nieuwe gitaar ineens niet meer honderd procent zeker van je keuze? Geen probleem! Binnen 8 dagen na aankoop mag je hem altijd – mits onbeschadigd – omruilen voor een andere.

Inruilgarantie

Elke gitaar die bij ons vandaan komt, is ook altijd weer bij ons in te ruilen!