Werken bij La Guitarra Buena?

Op dit moment hebben wij geen vacatures
Het is echter altijd mogelijk een open sollicitatie te sturen. Zodra wij nieuwe mensen nodig hebben, zijn degenen die ons een open sollicitatie hebben gestuurd de eersten die wij benaderen voor een nadere kennismaking.

Taakomschrijving

Het is van belang, dat je beschikt over een aanzienlijke basiskennis op het gebied van akoestische nylonsnarige gitaren en zelf ook behoorlijk op het instrument uit de voeten kunt. Daarnaast zijn uitstekende contactuele eigenschappen en een goed gevoel voor kwaliteit en service essentieel. Dit zijn belangrijke basiseisen – alles wat je méér in je mars hebt is alleen maar meegenomen. Meestal werk je samen met een of twee collega’s. Naast verkopen in de winkel en bestellingen via onze webshop + de administratieve afhandeling daarvan (facturering, klanten database) zijn er altijd veel diverse werkzaamheden, waartussen je veelvuldig moet kunnen switchen. Behalve controle van binnenkomende bestellingen en verkoopklaar maken van gitaren is er veel onderhoudswerk en reparaties aan gitaren van klanten waarbij je hulp wordt ingezet – afhankelijk van je kennis, ervaring en handigheid hiermee. Indien je na een inwerkperiode weet welke eisen wij aan de instrumenten stellen kun je eventueel zelfstandig een deel van de kwaliteitscontrole op je nemen.

Werkervaring en opleiding

Uiteraard word je uitgebreid ingewerkt en wordt veel aandacht besteed aan het opbouwen van je vakkennis. Vanwege de lange inwerkperiode is het belangrijk dat je langere tijd (minimaal een jaar) beschikbaar bent. Je vooropleiding moet minimaal op HAVO niveau zijn. Je beheersing van Nederlands en Engels (mondeling én schriftelijk) moet uitstekend zijn – enige beheersing van andere talen is een pré. En als je al verkoopervaring of administratieve ervaring hebt, is dat mooi meegenomen.

Internationale klantenkring

Onze klanten bevinden zich zowel in Nederland als daarbuiten en verwachten van ons een hoog niveau van vakkennis en service. Het is dus belangrijk dat je er plezier in hebt om uiteenlopende mensen, zowel vakmensen als amateurs, op een prettige en vakkundige manier te helpen met hun vragen en wensen. En flexibilieit in het te woord staan van mensen in diverse talen is daarbij erg handig.

Zou het wat voor jou kunnen zijn?

Neem dan contact met ons op. Graag uitsluitend schriftelijke reacties naar: LA GUITARRA BUENA, afdeling Personeelszaken, Rijnstraat 111, 1079 HA Amsterdam. Per E mail kan ook: info@guitarrabuena.nl