Verzending binnen Nederland

Verzending is GRATIS voor bestellingen vanaf EUR 200,–Voor brievenbus zendingen via PostNL (tot EUR 100,–) zijn de verzendkosten EUR 4,95 per zending. Grotere pakketten worden verzonden via Post NL of DHL en kosten EUR 9,95 per zending. Aflevering is gemiddeld 2 werkdagen vanaf besteldatum. Van alle DHL zendingen ontvang je de track & trace gegevens, zodat je aflevering van je bestelling kunt volgen. In sommige gevallen worden pakketten via PostNL aangeboden, als dat kan zorgen voor een eerdere afleverdatum. Ook voor deze zendingen ontvang je een E-mail met de track&trace gegevens, zodat je de zending kunt volgen. Brievenbus zendingen binnen Nederland gaan via PostNL zonder aanvullende track&trace gegevens.

Verzending overige EU landen

Verzending is eveneens GRATIS voor bestellingen vanaf EUR 300,–Voor kleinere bestellingen zijn de verzendkosten EUR 4,95 per zending. Alle grotere pakketten worden via DHL verzonden en kosten vanaf EUR 9,95 per zending, afhankelijk van pakketgrootte en land van bestemming.

Verzending buiten de EU

Voor alle bestellingen die afgeleverd moeten worden op een adres buiten de EU worden de verzendkosten op aanvraag verstrekt. Niet alleen formaat en gewicht van een pakket, maar ook de gewenste snelheid van aflevering zijn bepalend voor de vervoerskosten. Binnen het Europese vasteland versturen wij meestal via DHL, maar ook via FEDEX. De opgaaf van de transportkosten is altijd inclusief een aanvullende verzekering op grond van de waarde van de bestelde artikelen.