Flamenco Guitars

6 Item(s)

Grid List

Set Descending Direction
 1. Alhambra 7FC Flamenco
  €925.00

 2. Amalio Burguet 3F

  De 3F is het instapmodel van Burguet, dat al enkele jaren niet meer wordt gebouwd. De klankkast is van (massief) esdoorn, in tegenstelling tot de duurdere 2F, de een cipres zij- en achterkant heeft. Dit exemplaar werd gebouwd in 2006 en is nog in zeer goede staat. Door ons grondig onder handen genomen en nu praktisch weer nieuw.

  Inclusief onze gebruikelijke 2 Jaar Garantie.

  Learn More
  €795.00

  Out of stock

 3. Cortez CF 55 CE
  De Salvador Cortez CF 55 CE, is een flamenco gitaar met een heldere en directe toon, wat van een flamenco gitaar verwacht wordt. Hij heeft een massief sparren bovenblad en esdoorn zij- en achterblad. De ingebouwde Fisman ISY-201 maakt de gitaar makkelijk uit te versterken. De ISY-201 is bovendien uitgerust met een tuner. Zoals alle Salvador Cortez gitaren heeft ook deze CF-55CE een verstelbare halspen, wat ten goede komt aan de stabiliteit van de hals en de mogelijkheden de bespeelbaarheid aan te passen aan individuele wensen.. Learn More
  €399.00

 4. Cortez CF55

  The sound of this entry level CORTEZ is bright and tight for a guitar in this price range. Certainly interesting if you want to do something with flamenco guitar, a budget

  Learn More
  €299.00

 5. Esteve 5F- ES

  De 5F-ES is een vernieuwde uitvoering van de (standaard) 5 Flamenco, waarbij de klankkast niet van esdoorn is, maar het zogenaamde gumwood, dat een sensationeel mooie tekening heeft!

  NB: Nieuwe zending verwacht eind juli 2020!

  Learn More
  €595.00

 6. Esteve 6F Flamenco

  This is the first completely solid flamencomodel in the ESTEVE series. Top as usual fichten, they - and the backs of 'mucali'(lebanese cedar). As a massive guitar may expect is the key of ebony and not rosewood. This guitar sounds solid with a good "bite" in the high and a strikingly good projection.

  Learn More
  €990.00