Gitaren

1-10 of 119

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren
 1.  Manuel Contreras Doble Tapa 1988
  Dit is zonder twijfel de mooist klinkende Doble Tapa van Manuel Contreras die wij de afgelopen 30 jaar hebben zien langskomen! De hout kwaliteit is al verbluffend - zowel van het bovenblad als van de rio palissander klankkast (rio dat zó recht en zó donker is, kom je hoogst zelden nog tegen) - maar het is vooral de klank die imponeert: een perfecte klankbalans, dynamiek en projectie, zonder de 'neuzigheid' van sommige Madrileens gitaren.
  Een absolute aanrader deze gitaar, van een van Spanje's meesterbouwers op het hoogtepunt van zijn carrière. Meer info
  € 5.590,00

 2. Ignacio Paricio 2018
  € 3.895,00

 3. Jellinghaus - Torres FE17 - Maple
  € 3.490,00

 4. Jellinghaus Signature 2018
  Dit is het 3e exemplaar dat wij van dit nieuwste topmodel van JELLINGHAUS - de "Signature" hebben bemachtigd. Zeer lichte constructie, verbazend volume en klankrijkdom. Ceder bovenblad, Pau Ferro klankkast, 'Free Floating' Elevated Fingerboard. Zoals gebruikelijk geheel handgepolitoerd. Inclusief luxe fiber case.
  Meer info
  € 4.990,00

 5. Manuel Contreras 1A 1979
  Dit is een zeer fraaie 1A, gebouwd in 1979, in uitstekende staat. Ceder bovenblad, prachtige rio-palissander klankkast (incl. CITES vergunning). De Madrileense gitaren uit de jaren 70 zijn legendarisch, en bijna zonder uitzondering beter dan alle later gebouwde instrumenten, zowel van Contrares als van José ramirez - vandaar dat deze instrumenten erg gewild zijn. Mensuur 66 cm, topkam 51,5 mm. (!) - daarom heeft deze gitaar ook een erg prettige bespeelbaarheid voor de linkerhand. Prijs incl. koffer. Meer info
  € 4.750,00

 6. Amalio Burguet - La Burguet 2019

  Dit is het nieuwste model van AMALIO BURGUET onder de naam 'La Burguet'. De klank is een stuk moderner en strakker dan de vroegere AC modellen, met méér definitie en sustain in het hoog en een heldere, directe projectie. Ook het halsprofiel is heel slank, waardoor de bespeelbaarheid opvallend licht is.
  Meer info

  € 3.690,00

 7. Amalio Burguet 2F cipres
  De lichte bespeelbaarheid van de BURGUET flamencogitaren is legendarisch. Deze 2F heeft in tegenstelling tot de goedkopere 3F een volledig massief cipres klankkast. In combinatie met een beter interieursysteem geeft dat extra volume en een rijkere toon. Meer info
  € 1.575,00

 8. Amalio Burguet 2F negra
  De 2F negra is een recente toevoeging aan de Burguet serie. Het is vrij uitzonderlijk een goede negra te vinden in een prijsklasse onder de 2000 Euro, dus deze 2F is daarom erg interessant. Het is een lichtere versie van de 'gewone' Negra. Constructie, hals, fretwerk, lakwerk, alles is van een perfectie die je bij gitaren van Burguet mag verwachten. Materiaal is van beide modellen hetzelfde: indisch palissander klankkast, fichten bovenblad. Alles zoals altijd bij Burguet massief en een toets van ebben. Meer info
  € 1.599,00

 9. Amalio Burguet 2M ceder

  Alle gitaren van Amalio Burguet vallen op door hun souplesse en de warme, volle klank. De 2M modellen zijn daarop geen uitzondering. Zoals alle gitaren van Amalio is de 2M volledig massief, dus ook de zij-en achterkanten. Afwerking is altijd onberispelijk, en de details (rozet, inleg rand bovenblad geven het gevoel van een met liefde gebouwd instrument. Mooi detail is ook de halsversteviging: een dubbele ebben inleg met daar tussen een lichte fiber strip.

  Meer info
  € 1.599,00

 10. Amalio Burguet AB ceder 2018
  Topmodel van Amalio Burguet, uitgevoerd met prachtig Madagaskar palissander klankkast en de 'doble tapa' constructie.Deze constructie is verantwoordelijk voor de bijzonder krachtige projectie van deze gitaar en het sprankelende 'hoog' .
  Meer info
  € 5.590,00

  Niet op voorraad

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5