Hanika Natural Torres

Hanika Natural Torres

Backward Forward
Hanika Natural Torres

Beschikbaarheid: Niet op voorraad

€ 2.850,00

Alle modellen van Armin Hanika zijn vanaf begin 2016 geheel vernieuwd!
Model 60PF heet nu Natural Torres. Behalve de naam zijn er diverse andere wijzigingen, waarvan het slanke halsprofiel het allereerste opvalt. Verder zijn er aanpassingen aan inleg, bindingen en stemmechanieken. Het lijkt het totaal volume van deze superslanke gitaren alleen maar vergroot te hebben.

Materiaal: bovenblad, fichten, zij-en achterblad indisch palissander.
Afwerking matte lak. Inclusief luxe custom Hiscox koffer.

Beschrijving

Details

Alle modellen van Armin Hanika zijn vanaf begin 2016 geheel vernieuwd! Model 60PF heet nu Natural Torres. Behalve de naam zijn er diverse andere wijzigingen, waarvan het slanke halsprofiel het allereerste opvalt. Verder zijn er aanpassingen aan inleg, bindingen en stemmechanieken. Het lijkt het totaal volume van deze superslanke gitaren alleen maar vergroot te hebben. Materiaal: bovenblad, fichten, zij-en achterblad indisch palissander.
Afwerking matte lak. Inclusief luxe custom Hiscox koffer.

Extra informatie

Extra informatie

Merk ARMIN HANIKA
Beoordelen

Klantenreviews 1 item(s)

Prachtig instrument
Vandaag deze gitaar gekocht in A'dam. 'Alle waar is naar zijn geld.' luidt een oud gezegde. Ik denk dat er niet veel mooiers voor deze prijs te koop is. Prachtig vol en helder geluid, een genot om te bespelen en beluisteren. Een absolute aanrader! Review by Erik / (Geplaatst op 06-12-2016)

Schrijf uw eigen review

  • Reload captcha