Flamencogitaren

4 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren
 1.  Vicente Carrillo - Alegrías Negra
  € 2.100,00

 2. Amalio Burguet Flamenco
  Naast de studiemodellen zoals de 2F van Amalio, is dit eigenlijk DE flamencogitaar van Burguet - vandaar ook dat het label slechts vermeldt "flamenco" . De gitaar is lekker licht van constructie, met een ideale balans - dus niet topzwaar zoals veel gitaren - en daarmee ook uitstekend geschikt voor de klassieke flamenco speelhouding met de gitaar op het rechterbeen. De klank heeft is een perfecte mix van licht en snel, maar altijd body, zoals eigenlijk alle gitaren van Burguet dat hebben. Meer info
  € 2.499,00

  Niet op voorraad

 3. Juan Hernandez Flamenca Profesional

  Evenals de (klassieke) Concierto modellen van JUAN HERNANDEZ heeft ook deze Flamenco Professional een sprankelend hoog en een lekker grommend laag in de bassen, zonder dat de gitaar stug aanvoelt. Het halsprofiel is opvallend slank, waardoor hij erg lekker wegspeelt.
  Prijs inclusief luxe koffer

  Meer info
  € 2.490,00

 4. Rafael Romero 1A Esp. - cipres

  De flamencogitaren van RAFAEL ROMERO zijn veelzijdig en flexibel, zodat ze nooit 'dun' gaan klinken. Bij uitstek geschikt om voor diverse stijlen te gebruiken. Dat Romero - zelf ook flamencogitarist - is beïnvloed door topbouwer Vicente Carrillo is goed te horen.

  Meer info

  Normale prijs: € 3.500,00

  Special Price € 2.495,00