Concertgitaren

1-10 of 28

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren
 1.  Manuel Contreras Doble Tapa 1988
  Dit is zonder twijfel de mooist klinkende Doble Tapa van Manuel Contreras die wij de afgelopen 30 jaar hebben zien langskomen! De hout kwaliteit is al verbluffend - zowel van het bovenblad als van de rio palissander klankkast (rio dat zó recht en zó donker is, kom je hoogst zelden nog tegen) - maar het is vooral de klank die imponeert: een perfecte klankbalans, dynamiek en projectie, zonder de 'neuzigheid' van sommige Madrileens gitaren.
  Een absolute aanrader deze gitaar, van een van Spanje's meesterbouwers op het hoogtepunt van zijn carrière. Meer info
  € 5.590,00

 2. Antonio Raya Pardo - 2004

  Prachtige flamencogitaar met Pao Ferro klankkast - een veel gebruikt alternatief voor het exotische Braziliaans palissander vanwege de fraaie tekening van het hout.De gitaar is jarenlang liefdevol bespeeld, maar nog in ongelooflijk goede conditie. Alles is nog origineel: het politoerwerk, de golpeador, de stemmechanieken. Zoals alle Raya Pardo gitaren heeft ook deze flamencogitaar een mensuur van 65 cm en dankzijn de gemonteerde StingTie bovendien een hele fijne 2,9 mm actie (E6 op XII )

  Meer info
  € 3.250,00

 3. Jellinghaus - Torres FE17 - Maple
  € 3.490,00

 4. Jellinghaus Signature 2018
  Dit is het 3e exemplaar dat wij van dit nieuwste topmodel van JELLINGHAUS - de "Signature" hebben bemachtigd. Zeer lichte constructie, verbazend volume en klankrijkdom. Ceder bovenblad, Pau Ferro klankkast, 'Free Floating' Elevated Fingerboard. Zoals gebruikelijk geheel handgepolitoerd. Inclusief luxe fiber case.
  Meer info
  € 4.990,00

 5. José Ramirez 1A - 1975
  € 6.500,00

 6. Manuel Contreras 1A 1979
  Dit is een zeer fraaie 1A, gebouwd in 1979, in uitstekende staat. Ceder bovenblad, prachtige rio-palissander klankkast (incl. CITES vergunning). De Madrileense gitaren uit de jaren 70 zijn legendarisch, en bijna zonder uitzondering beter dan alle later gebouwde instrumenten, zowel van Contrares als van José ramirez - vandaar dat deze instrumenten erg gewild zijn. Mensuur 66 cm, topkam 51,5 mm. (!) - daarom heeft deze gitaar ook een erg prettige bespeelbaarheid voor de linkerhand. Prijs incl. koffer. Meer info
  € 4.750,00

 7. Yulong Guo CC 2018 - ceder

  Dit is een van de modellen waarmee Yulong Guo zijn naam vestigde: de Chamber Concert. Een gitaar met een enorm rijke, volle toon en dito volume.

  De modellen vanaf 2018 hebben een klankkast van Pao Ferro ('santos palissander'), dat een lichtere kleur en exotischer nerf heeft dan het eerder gebruikte indisch palissander. Bovenblad fichten. Verhoogde toets, ingebouwde armsteun. Brug met 12 gaten voor optimale sustain en eenvoudige montage van de snaren. Mensuur 65 cm.

  Meer info
  € 3.875,00

 8. Amalio Burguet - La Burguet 2019

  Dit is het nieuwste model van AMALIO BURGUET onder de naam 'La Burguet'. De klank is een stuk moderner en strakker dan de vroegere AC modellen, met méér definitie en sustain in het hoog en een heldere, directe projectie. Ook het halsprofiel is heel slank, waardoor de bespeelbaarheid opvallend licht is.
  Meer info

  € 3.690,00

 9. Amalio Burguet AB ceder 2018
  Topmodel van Amalio Burguet, uitgevoerd met prachtig Madagaskar palissander klankkast en de 'doble tapa' constructie.Deze constructie is verantwoordelijk voor de bijzonder krachtige projectie van deze gitaar en het sprankelende 'hoog' .
  Meer info
  € 5.590,00

  Niet op voorraad

 10. Carlevaro 1998 (Kreul)
  Dit zeer exclusieve Carlevaro model, gebouwd in 1998, door Eberhard Kreul (Duitsland) is praktisch in nieuwstaat. Dit revolutionaire ontwerp van meestergitarist en gitaarpedagoog Abel Carlevaro is ontworpen om een gitaar te creëren die voldoende 'body'en projectie heeft om ook in kamermuziek hoorbaar te zijn. Geen klankgat en de constructie van het bovenblad dat rondom vrij kan trillen maken dit mogelijk. Verder opvallend zijn de gecompenseerde topkam én brugzadel, waardoor de zuiverheid van de gitaar ongebruikelijk goed is. Meer info
  € 5.990,00

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3