Gitaren

3 artikel(en)

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren
 1.  Yulong Guo Concert Koa 2020

  Alle innovaties van de laatste decennia in constructie van klassieke concertgitaren vind je terug in deze Concert modellen van Yulong Guo.
  Aanvankelijk werd voor de klankkast van deze modellen Indisch Palissander of Madagaskar gebruikt - de laatste jaren vooral Ziricote
  of het exclusieve Koa, zoals ook bij dit model.

  Meer info
  € 5.750,00

 2. Yulong Guo Chamber Concert - fichten

  Dit is een van de modellen waarmee Yulong Guo zijn naam als topbouwer vestigde: de Chamber Concert. Een gitaar met een enorm rijke, volle toon en dito volume.

  De modellen vanaf 2018 hebben een klankkast van Pao Ferro ('santos palissander'), dat een lichtere kleur en exotischer nerf heeft dan het eerder gebruikte indisch palissander. Bovenblad fichten. Verhoogde toets, ingebouwde armsteun. Brug met 12 gaten voor optimale sustain en eenvoudige montage van de snaren. Mensuur 65 cm

  Meer info

  € 3.950,00

 3. Yulong Guo Chamber Concert - ceder

  Dit is een van de modellen waarmee Yulong Guo zijn naam vestigde: de Chamber Concert. Een gitaar met een enorm rijke, volle toon en dito volume. Zoals alle Yulong Guo gitaren heeft ook de Chamber Concert een Nomex 'double top' constructie van het bovenblad, verhoogde toets, ingebouwde armsteun. Brug met 12 gaten voor optimale sustain en eenvoudige montage van de snaren. Mensuur 65 cm.

  Meer info
  € 3.950,00