Corona maatregelen – Update 15 januari 2022

Dit zijn onze basis huisregels:

  • Graag zorgen dat je handen schoon zijn, voordat je gitaren of andere artikelen aanraakt. Wij reinigen zelf ook onze handen nadat wij met instrumenten bezig zijn geweest.
  • Zolang er een mondkapjesplicht geldt, verwachten wij dat je daaraan gehoor geeft. Indien je echter om enigerlei reden géén mondkapje kunt dragen is het ons vanwege de privacy wetgeving niet toegestaan naar deze reden te vragen en tevens mogen jou ook nooit de toegang tot de winkel weigeren.
  • Kom je voor aanschaf van een gitaar, dan is het altijd handig – maar niet verplicht – om vooraf een afspraak te maken. We reserveren dan een aparte ruimte waar je rustig kunt zitten. Je hoeft daar dan ook niet langer een mondkapje op te houden als je dit liever niet wilt.

Unieke luchtreiniging!

Als een van de weinige winkels in Nederland, hebben wij al vanaf maart 2020 in al onze winkelruimtes ultramoderne luchtreinigers die zijn uitgerust met HEPA filters en Plasma Ionisators, die alle stof en bacteriën uit de lucht wegfilteren en bovendien virussen onschadelijk maken. Het is dus om meerdere redenen een waar genoegen om onze winkel te bezoeken!