Gitaar Humidifier

Gitaar Humidifier

Backward Forward
Gitaar Humidifier

Beschikbaarheid: Op voorraad

€ 23,50
Een goede gitaarbevochtiger helpt problemen te voorkomen, die het resultaat zijn van een lage (<40%) luchtvochtigheid, of juist sterk wisselende vochtigheid - want ook dat is een risico voor houten instrumenten! Plaats de bevochtiger in het klankgat van de gitaar, zodra je hem opbergt in hoes of koffer, en je loopt aanzienlijk minder risico op schade.

We kunnen het niet vaak genoeg zeggen: zorg dat je gitaar met winters (droog!) weer niet stuk gaat door een te lage vochtigheidsgraad!
Een gescheurd bovenblad is doodzonde en blijft - óók na reparatie - een flink litteken. Voorkomen is dus ook in dit geval beter dan genezen...

Terug naar Accessoires

Beschrijving

Details

Als je de Oasis humidifier voor de eerste keer gebruikt, zul je de bevochtiger een keer of 3 moeten vullen, voordat hij helemaal gereed is. De Humigel kristallen binnen in de bevochtiger moeten namelijk 'geactiveerd' worden om het vocht vast te houden. Bij later navullen hoef je de bevochtiger slechts eenmaal opnieuw te vullen. En let op altijd gedestilleerd water te gebruiken. Dat voorkomt ongewenste schimmelvorming als de bevochtiger lange tijd niet wordt gebruikt.
Extra informatie

Extra informatie

Merk OASIS
Reviews

Schrijf uw eigen review

  • Reload captcha