Accessoires

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5

1-10 of 120

Foto-tabel Lijst

Van hoog naar laag sorteren
 1. Fingerboard Kit

  Complete set voor onderhoud van de toets en frets van de gitaar. Bevat Fingerboard Cleaner & Prep, Fingerboard Deep Conditioner, een Micro Fret Polishing Cloth en een Cotton Polishing Cloth. Het geregeld schoonmaken van de gitaartoets en het schoonmaken en polijsten van de frets geven vaak een verbetering van de bespeelbaarheid !

  Meer info
  € 16,95

 2. Guitar Polish Kit

  Met deze Polish Kit heb je alles wat je nodig hebt om de lak van je gitaar mooi te houden: een Guitar Polish & Cleaner, (voor het schoonmaken van de lak), een Bodygloss Cream of Carnauba (voor het polijsten van lichte krasjes) en een Polishing Cloth. Hiermee houd je de lak in perfecte conditie en behoudt de gitaar zijn glans.

  NB: Niet geschikt voor handgepolitoerde (schellak) gitaren.

  Meer info
  € 16,95

 3. Guitar Support - Tenor
  Verbeterde versie van de 'Gitano' gitaar steun: duurzaamheid en kwaliteit van de gebruikte materialen is beter: de zuignappen zijn sterker en slijten minder snel, en hij is dankzij de velcro strip beter aan te passen aan een individuele speelhouding. Ook het probleem van het afbrekende stukje 'stof' is daarmee verleden tijd. Meer info
  € 34,90

 4. Micro Mesh Polijstvijlen
  Dit zijn sublieme MicroMesh polijstvijlen. Elke set bevat 2 vijlen, met elk 4 verschillende polijstvlakken. In totaal heb je dus 8 gradaties tot je beschikking: oplopend van 1.500 tot 12.000! De vijlen hebben bovendien een riant formaat (21,5 cm lang en ruim 8 mm dik) dus dat is heel prettig werken. Meer info
  € 14,95

 5. String Tie - Amber

  Ideale oplossing voor het monteren van snaren. Nooit meer rommelen met knoopjes maken bij de brug. Nooit meer los schietende snaren die het bovenblad beschadigen. En ook méér klank, omdat de snaar niet meer door het knoopje wordt 'opgetild'- daardoor is er méér druk op het kambeen, dus ook méér volume! Kleur: Amber

  Meer info
  € 22,50

 6. String Tie - wit

  Ideale oplossing voor het monteren van snaren. Nooit meer rommelen met knoopjes maken bij de brug. Nooit meer los schietende snaren die het bovenblad beschadigen. En ook méér klank, omdat de snaar niet meer door het knoopje wordt 'opgetild'- daardoor is er méér druk op het kambeen, dus ook méér volume! Kleur: Wit.

  Meer info
  € 22,50

 7. String Tie - zwart
  .

  Ideale oplossing voor het monteren van snaren. Nooit meer rommelen met knoopjes maken bij de brug. Nooit meer los schietende snaren die het bovenblad beschadigen. En ook méér klank, omdat de snaar niet meer door het knoopje wordt 'opgetild'- daardoor is er méér druk op het kambeen, dus ook méér volume! Kleur: Zwart.

  Meer info
  € 22,50

 8. The Healthy Guitarist

  Uitstekend boek over alle fysiologische aspecten
  van gitaarspelen: van speelhouding en gebruik
  van gitaarsteunen tot de risicofactoren voor het
  oplopen van blessures. Zeer aanbevolen !
  104 pag. Tekst in Spaans en Engels

  Meer info
  € 39,90

  Niet op voorraad

 9. 1/2 Model Economy

  Klein model gitaarhoes, geschikt voor 1/2 formaat gitaren (mensuur 48 -52 cm). Stevige 12 mm voering, speciale halssteun ter bescherming van de kop, diverse opbergvakken en draagriemen.
  Momenteel alleen leverbaar in rode uitvoering

  Meer info
  € 37,50

 10. 3/4 model Boston K1034
  Eenvoudige, gevoerde hoes voor 3/4 formaat gitaren.
  (mensuur 55 tot 58 cm.)
  Met rugzakriemen en opbergvak voor bladmuziek. Meer info
  € 24,95

Pagina:
 1. 1
 2. 2
 3. 3
 4. 4
 5. 5