UNIEK IN NEDERLAND!

 

LA GUITARRA BUENA is als enige winkel in Nederland gespecialiseerd in de klassieke- en flamencogitaar. 

Een unieke winkel, die in meer dan 40 jaar een internationale reputatie heeft opgebouwd vanwege onze kennis van zaken
en de unieke collectie gitaren.

Of je nu als beginner voor een allereerste gitaar komt kijken,
of als professional iets supermoois zoekt - bij LGB slaag je altijd.  

  meer info

 

Zo  zeg  -  die vakantie ging snel voorbij !!

We staan weer te trappelen om het nieuwe seizoen voluit 'los' te gaan! We maken nú al overuren om alle nieuwe gitaren te controleren en verkoopklaar te maken - en als je ons kent is dat méér dan een beetje snaren opdraaien....

Zo zijn er nieuwe modellen van CORDOBA, ALBERTO HERNANDEZ, VICENTE CARRILLO, YULONG GUO, ARMIN HANIKA en JELLINGHAUS.

(En niet te vergeten hebben wij nu de exclusieve verkoop voor Nederland van de ROMERO CREATIONS ukeleles - topkwaliteit vanaf rond EUR 1.000,-- )

Donderdags alleen op afspraak

Wij zijn donderdags op afspraak geopend. Daarmee hebben we meer tijd voor klanten die (ook vaak uit buitenland) langs komen voor het uitzoeken van een gitaar. 

Je kunt telefonisch of per E-mail een afspraak maken voor een tijdstip tussen  10.00 tot 21.00 uur (dus ook handig voor mensen die overdag geen tijd kunnen vrijmaken).

We reserveren in principe een blok van 2 uur voor je, zodat je weet dat je rustig de tijd kunt nemen voor het maken van een goede keuze.

 

 

 Gratis Parkeren ?

Parkeren in de Rijnstraat kost maar  €0,10 per uur. En dat is natuurlijk bijna GRATIS  Er is altijd wel plek bij ons voor de deur, maar de maximale parkeertijd hier in de Rijnstraat zelf is 60 min.

Wil je langer parkeren, dan kun je prima in een van de zijstraten terecht. Daar kun je parkeren zolang je wilt. (Het parkeertarief is daar echter hoger dan hier voor de deur)

Volg ons op FACEBOOK