UNIEK IN NEDERLAND!

 

LA GUITARRA BUENA is als enige winkel in Nederland gespecialiseerd in de klassieke- en flamencogitaar. 

Een unieke winkel, die in meer dan 25 jaar een internationale reputatie heeft opgebouwd vanwege onze kennis van zaken
en de unieke collectie gitaren.

Of je nu als beginner voor een allereerste gitaar komt kijken,
of als professional iets supermoois zoekt - bij LGB slaag je altijd.  

  

meer info

 

Heerlijk die zomer - lekker naar buiten met die gitaar!

 Elke week stromen er nieuwe gitaren binnen -  veel nieuwe beauties, maar ook tal van reeds ingespeelde modellen (occasions, 'pre-loved' of wat voor hippe naam je het ook wilt geven). En natuurlijk altijd inclusief 2 jaar volledige LGB Garantie en GRATIS Onderhoudsbeurt!

Of het nu een instapper van ESTEVE is, of handwerk van CONTRERAS, RAYA PARDO, RAMIREZ of CONDE .... voor elk budget vind je bij ons een supergitaar!

...

...

Donderdags alleen op afspraak

Wij zijn donderdags op afspraak geopend. Daarmee hebben we meer tijd voor klanten die (ook vaak uit buitenland) langs komen voor het uitzoeken van een gitaar. 

Je kunt telefonisch of per E-mail een afspraak maken voor een tijdstip tussen  10.00 tot 21.00 uur (dus ook handig voor mensen die overdag geen tijd kunnen vrijmaken).

We reserveren in principe een blok van 2 uur voor je, zodat je weet dat je rustig de tijd kunt nemen voor het maken van een goede keuze.

 

 

Zoek je een unieke gitaar?

Naast onze vaste collectie van 200 gitaren krijgen wij dagelijks unieke exemplaren binnen van diverse merken en bouwers. De meeste daarvan vind je niet terug op onze website. Mocht je dus iets bijzonders zoeken, dan loont het de moeite om eens te komen kijken bij ons in de winkel!

 Gratis Parkeren

Parkeren in de Rijnstraat kost maar € 0,10 per uur. En dat is natuurlijk (bijna) gratis!   Je betaalt gewoon per uur, dus wil je na een uurtje verder shoppen, dan PIN je gewoon nog een dubbeltje bij de parkeerautomaat.

Volg ons op FACEBOOK